ayshe_yoshy Yaseminci Üye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 28 nérDén : yoshymin kalbinden:):) Sitemiz Nasıl ? : bilmem ama bakacazz:) °•.♥ :qRup ÜyeSi°•.♥ : : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: EVET ARKADAŞLAR TAKIM YAPIYORUM GELİN!! Cuma Ocak 30, 2009 4:53 pm | |
| evet cnm arkadaşlarım takım yapıyorum formu doldurmanıs yeterli kimli: ne yazsın: ne renk yazsın: çok süslümü az süslümü: evet cnm arkadaşlarm istekler lütfen!!!!!!!!!! | |
|
ayshe_yoshy Yaseminci Üye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 28 nérDén : yoshymin kalbinden:):) Sitemiz Nasıl ? : bilmem ama bakacazz:) °•.♥ :qRup ÜyeSi°•.♥ : : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: EVET ARKADAŞLAR TAKIM YAPIYORUM GELİN!! C.tesi Ocak 31, 2009 12:27 pm | |
| | |
|
*yoshy* Yaseminci Üye
Mesaj Sayısı : 5 nérDén : evden Sitemiz Nasıl ? : süper °•.♥ :qRup ÜyeSi°•.♥ : : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: EVET ARKADAŞLAR TAKIM YAPIYORUM GELİN!! Paz Tem. 19, 2009 9:08 pm | |
| kimli:yoshy ne yazsın:aleyna love yoshy ne renk yazsın:resme uygun çok süslümü az süslümü:çok | |
|
-gizem- Yaseminci Üye
Mesaj Sayısı : 8 nérDén : tekirdağ Sitemiz Nasıl ? : harika °•.♥ :qRup ÜyeSi°•.♥ : : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: EVET ARKADAŞLAR TAKIM YAPIYORUM GELİN!! Ptsi Tem. 20, 2009 1:05 pm | |
| KİMLİ:BİLL KAULİZ YAZSIN:GİZEM AND BİLL RENK:RENKLİ SÜSLÜMÜ :SÜSİ | |
|